(verholpen)Storing zakelijk glasvezel netwerk Oost Nederland

8-4 3:00: Update Onderhoudswerkzaamheden afgerond en afgemeld zojuist. De routes zijn weer terug gezet naar deze als primaire route voor het verkeer richting Oost Nederland.

6-4 14:20 Update Aannemer meld de storing af als hersteld. Verbindingen zijn weer online. In de komende nacht word van de alternatieve route terug geswitched naar de originele route om verstoring overdag te voorkomen.

6-4 10:00 Update Melding van kabelleverancier is dat er een kabelonderbreking is momenteel en daar wordt hard aan gewerkt op het op te lossen. Melding van netwerkleverancier is dat het grootste deel van het netwerk inmiddels via de back-up route loopt. Meer updates volgen als die beschikbaar zijn.

6-4 9:13 Update: Vermoedelijk graafschade link tussen Zwolle en Wapenveld. Verbindingen omgezet via alternatieve route zodat er geen hinder is voor de rest van netwerk. Contact met leverancier over de vermoedelijke graafschade. Engineer onderweg om metingen te verrichten.

6-4 8:48Op dit moment is er een storing in het zakelijk glasvezel netwerk regio Oost Nederland. Monteurs zijn druk bezig alles om te zetten via back-up route.